2012. szeptember 21-én első alkalommal került megrendezésre a miladies és a Holdam Egyesület tanácsadó szolgálata. Az ingyenes konzultáció során segítséget nyújtunk a hozzánk forduló nőknek, kisgyermekes édesanyáknak minden olyan kérdésben, ami segíti őket, hogy sikeresebbek legyenek az álláskeresésben, vagy akár saját vállalkozásuk működtetésében.

Nagy volt az érdeklődés, a tanácsadás előtti héten már minden időpont betelt, sőt már a következő alkalomra is érkeztek jelentkezők.

Volt, aki az önálló vállalkozása fellendítéséhez kért marketing tanácsokat, de egy édesanya például azért keresett fel minket, mert gyermeke születése után rájött, hogy a korábbi munkahelye gyermeknevelés mellett már nem megfelelő számára. Beszéltünk a különböző álláskeresési technikákról, arról, hogy mennyire fontos, hogy a megpályázott pozícióra legyen szabva az önéletrajz. Aki elhozta az életrajzát annak abban is segítettünk, hogy milyen szerkezeti és tartalmi átalakításokkal lehetne figyelemfelkeltőbb a bemutatkozó anyaga.

Voltak akik a digitális kompetenciáik fejlesztésében, felfrissítésében kértek segítséget, hiszen az otthon töltött évek alatt kiestek a gyakorlatból, legyen szó szövegszerkesztésről, prezentáció készítésről, vagy táblázatkezelésről.

A következő ingyenes alkalomra október 19-én kerül sor, ha neked is segíthetünk, várjuk jelentkezésedet a 30 436 6806-os telefonszámon, illetve az info@miladies.hu e-mail címen!