PR-Marketing megoldások

Marketing kampányok, arculattervezés, EU-s projektek kötelező nyilvánosságának megvalósítása

Marketing kampányok Vállaljuk marketing akciók megtervezését, legyen szó online marketing kampányról (weboldal, Facebook) vagy offline megjelenésről (sajtóanyagok, hirdetések).

Arculati- és kommunikációs anyagok tervezéséről Egy vállalkozás számára elengedhetetlen az egyedi megjelenés, hogy egységes és megjegyezhető legyen a cég külső kommunikációja. Egy jó arculat kifejezi mindazt, amit szeretnénk, ha a cégünk jelentene ügyfeleink számára. Az arculattervezés logótervezéssel kezdődik, de emellett szükség lehet névjegykártyára, levélpapírra, borítékra, szórólapra, hirdetésre, prospektusra, mappára, katalógusra, prezentációra, az arculathoz illő weboldalra stb. Az igények felmérése alapján készítjük el a kisarculatot (logó, névjegy, levélpapír, bélyegző, céges boríték), vagy a nagyarculatot (kisarculat + szórólap, plakát, hirdetés, brosúra, CD borító, mappa, egyéb eszközök – egyedi igények alapján), amelynek elemeit az arculati kézikönyv tartalmazza. A kézikönyv segítséget ad a későbbi arculati elemek elkészítésében.

EU-s projektek kommunikációjáról Komplex kommunikációs szolgáltatásaink kereteiben vállaljuk a sikeres EU-s pályázatok előírt kommunikációs elemeinek megvalósítását cégek, önkormányzatok és civil szervezetek részére, a Kedvezményezettek tájékoztatási kötelezettségei és arculati előírásaiban szereplő elemek megvalósítását. (hirdető-, emlékeztetőtáblák, sajtóközlemények stb.)

3530 Miskolc, Görgey Artúr utca 14. | 36 70 566 8981 | info@miladies.hu