A blogolás egyre nagyobb népszerűségnek örvend, sokan kedvtelésből kezdenek hozzá, hogy szélesebb körrel oszthassák meg gondolataikat, élményeiket, építheted vele személyes márkád, de nagyon jó lehetőség lehet egy szolgáltatás, vállalkozás népszerűsítésére is. Sokan a fotóikat töltik fel, vagy saját készítésű tárgyaikkal adnak ötletet másoknak, de az utóbbi időkben a gasztronómiai blogok is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

A blogrendszerek kész felületeket kínálnak, többnyire több kész sablonnal, amelyekből csak választani kell és már írhatunk is. Szerencsére sok ingyenes blogrendszer elérhető, az ingyenességért cserébe azonban némi korlát is jár. Oldalunkon reklámot helyezhetnek el, vagy a domain nevünket nem tudjuk teljesen személyre szabni (pl. a fő domain a blog.hu, a te oldalad pedig a enblogom.blog.hu aldomain lesz), a térhelyünk mérete is korlátozott és az oldalunk arculatát sem tudjuk tetszőlegesen formázni, de hát valamit, valamiért 🙂

Felsorolunk most 5 blogmotort, válaszd ki, ami a legjobban tetszik!

Blog.hu

Itt akár a Facebook profiloddal is regisztrálhatsz:

Blogger

Könnyedén személyre szabható kinézet:

Bloglog

Több, mint 50 sablon közül választhatsz:

 

eOldal

Állítólag 5 perc alatt 🙂

WordPress

A WordPress tartalomkezelő rendszerrel nem csak profi weboldal készíthető, hanem ingyenes blogot is kínál. A címed enblogom.wordpress.com lesz.

 

Ha inkább profi megjelenést sugárzó céges weboldalt szeretnél, vagy már “kinőtted” a blogodat keress minket bátran 🙂