Mint ahogyan arról beszámoltunk, október végén volt az “Anyuka munkában” tréning záró alkalma, amellyel véget ért a hat hetes tréningünk.

Hogy mik voltak a tréning tanulságai?

A legfontosabb az, hogy a résztvevő anyukák mind nagyon értékes emberek rengeteg pozitív tulajdonsággal, amelyek közül azonban sokkal maguk sem voltak tisztában. Az már az első alkalom után kikristályosodott, hogy nagyon fontos a számukra (mint mindenki számára) a visszajelzés, amelyet most külső szakértőktől kaphattak meg, és az a figyelem, amelyet az ő egyedi jelenlegi élethelyzetüknek és jövőbeli terveiknek, lehetséges karrierjüknek szenteltünk.

A visszajelzések alapján a tréning a számukra azért is volt fontos, mert lehetőséget adott arra, hogy

  • kiszakadjanak egy kicsit a napi rutinból
  • elgondolkodjanak a céljaikon és jövőbeli terveiken
  • pozitív megerősítést kaptak, amely erősítette önbizalmukat
  • személyre szabott tanácsokat kaptak

Minden résztvevő kapott valami olyat a tréning során, amelyet a későbbiekben is fog tudni hasznosítani. Az egyik résztvevő ezt így fogalmazta meg: “Sok dolgot megtanultam, ami az itthon töltött évek során vagy elfelejtettem, vagy eddig nem is volt rá szükségem.”

És hogy konkrétan mit? Például ezeket emelték ki:

  • “A személyes brand felépítése, a “jó” önéletrajz elkészítése, motivációs levél felépítése.”
  • “Az időgazdálkodás fontossága és az, hogy nem kell mindenhol és minden körülmények között tökéletesnek lennünk, mert nem ez a lényeg.
  • “Kompetencia térkép elkészítése annak érdekében, hogy jobban megismerjük  magunkat.”

Hogy nekünk miért volt fontos ez a tréning? Azért mert mi is visszajelzéseket kaptunk arra vonatkozóan, hogy nagy szükség van erre a tréningre és megerősített minket abban a véleményünkben, hogy az anyukák nagyon pozitívan reagálnak a segítő útmutatásra és az építő kritikára.

Éppen ezek miatt biztos, hogy lesz folytatás! Figyeld a honlapunkat és kövess minket a Facebookon, hogy ne maradj le a következő tréningünkről!