A Család és Hivatás Klub eddigi alkalmai során kirajzolódott, hogy többek számára aktuális téma a munkába való visszatérés, ezért rendeztünk meg júniusban egy rendkívüli Klubot: a Visszatérő anyukák klubját. 

Ennek az alkalomnak az volt a célja, hogy a résztvevőknek lehetőséget biztosítsunk a témáról való beszélgetésre és tapasztalatcserére, tippeket és praktikák oszthattak meg egymással. Úgy gondoljuk azonban, hogy erről a témáról sokkal többet lehetne beszélgetni, ezért aki szeretne, az később is becsatlakozhat a tapasztalatcserébe, hiszen ebben a témában hamarosan egy blog sorozatot indítunk, amely fő témája a munka és a családi élet összeegyeztetése, címe: Anyacsavar – csavaros történetek, avagy mi van, ha anya dolgozni kezd?

Úgy gondoljuk, hogy ez a téma sokak számára érdekes, és azoknak, akik most vannak először ebben a helyzetben, már önmagában az is sok segítséget adhat, ha van olyan hely, ahol erről a témáról (konkrét élethelyzetekről, problémákról és azok megoldásairól) olvashat. A blogban több kérdéskört is érintünk majd: ovi/bölcsi, otthoni évek, visszatérés, munka és család összeegyeztetése stb..

Ha szívesen részt vennél ebben a kezdeményezésben, kérlek válaszolj az első rész kérdéseire IDE kattintva. A blogot rövidesen a www.miladies.hu oldalon és a Facebookon lehet olvasni.